GraphicM är aktivt inom branschen sedan 1984 och vi har fortlöpande anpassat oss efter marknadens krav och dess utveckling.

Vi är generalagent för några av de ledande leverantörerna inom den grafiska branschen med försäljning och service över hela Skandinavien. Idag är vi även aktiva inom närliggande branscher och områden. Som till exempel plasttillverkning, wellpapp, spånskive- samt laminattillverkning.

Vi har kompetensen och erbjuder lösningar, service och system för bland annat digitaltryck, arktryck, heatset, djuptryck samt tidningstryck. Tack vare detta så finns vi med er hela vägen, från papperstillverkning, igenom hela tryckprocessen och slutligen via linjerna som färdigställer den tryckta produkten.

Allt detta för att kunna erbjuda dig som kund den bästa lösningen för din verksamhet, i tid och till rätt pris.

Låt oss ta hand om ert servicebehov, både vad det gäller förebyggande underhåll och akuta utryckningar. Serviceavtal är din trygghet för att kunna uppnå en så stabil, optimal och vinstgivande produktion som möjligt.

Reservdelar och förbrukningsmateriel är hörnpelare i vår verksamhet, vi har mer än du tror och till mycket konkurrenskraftiga priser. Allt från minsta skruv i processen till sofistikerade styrsystem.

Nyhet - Nu erbjuder vi även service på rullställ, torkar, tryckverk och falsar.

För mer information kontakta Martin Hasselblad